Min kärlek

Min fina, bråkiga, mysiga Jackson!
 

Skåne 19/7-26/7

 
 
Tog en dagsutflykt till Blekinge för en trevlig släktträff innehållandes massa grillande, fikande och lekande
 
 
 
Fina utsikten från vårt Skånehus. Såhär kan man leva!
 
Pannkaksladan - perfekt för folk som likt mig själv älskar pannkakor och levande djur! Man började ta en tur i omgivningen bland alpackor, kaniner, hästar, åsnor och getter. Sedan pannkaksbuffé med en uppsjö av olika (framför allt amerikanska) pannkakor såsom coca cola-, jordgubb-, choklad-, banan-, mjölkfria-, äggfria- osv pannkakor. Fanns även sallad för den med skuldkänslor. Pluspoäng på att man även kunde beställa en valfri storlek portion pannkakor med bacon och bacon till hunden som kommer serverad i en söt liten hundskål. Min annars så kräsna hund slukade allt i ett nafs. REKOMMENDERAS!
 
 
 
 
 

Bildbomb NYC 26/6-2/7

On our way to the airport!
 
 
 
Mellanlandning på Heathrow, London
 
New York-resan inleddes såklart med världens bästa frulle på världens bästa Applebee's (som jag längtat efter i ett helt år!).
 
 
 
Den smockfulla båten som ska ta en till frihetsgudinnan...
 
 
Chinatown
 
The Highline
 
Meatpacking district från the Highline
 
Highline
 
Mer Highline
 
Sötaste pojken ever på the Highline
 
 
Tog en fika på FIKA
 
 
 
 
Coney Island, Brooklyn
 
En fin palm som sprutar vatten
 
 
 
Sista dagen tillbringades i Central Park...
 
...ätandes på massa goda bär.
 
Världens sötaste kille igen, fast denna gång i Central park.
 
Times square
 
 
 
 
Har alltså haft världens bästa resa med världens bästa pojke i New York. Aldrig känts mer trist att komma hem till kalla, regniga, Stockholm igen. Å andra sidan har det aldrig heller känts skönare att komma hem till sitt eget hårbalsam...

Karlshamnsstudent 2014

För min kusin har tagit studenten, hurra!
 
 
 
 
 
 
 

040314

Jag och min man gjorde semlor till fet-tisdagen/fettis-dagen/semledagen och de blev alldeles amazing, såklart.
 
 
 

261213

Ägnat dagen till att sitta och scanna in lite analoga bilder, så här har ni några:
 
 
 
 
 
 

251213

 
 
 
 

211213

Bland det bästa jag vet är att börja bläddra lååångt tillbaka i fotomapparna i datorn. Bilder man ratade för fem år sedan blir helt plötsligt användbara. Här är därför tre bilder från Kroatien som jag då ratade men nu kände att de faktiskt kan få synas:
 
 
 
 

181213

Ett försök till att få lite julstämning nu när det är så tråkigt och ojuligt väder där ute. Drog fram julklappar och började slå in, samt satte på julmusik. Helt ok, saknar dock den där snön (eller åtminstone lite frost) fortfarande...
 
 

171213

Lunchade på Ulriksdal med mamma och hunden och mammas arbetskamrat Ewa och hennes hund idag. Blev inte mycket fotograferande, blev mörkt väldigt snabbt. Men några bilder blev det, vilket alltid är något!
 
 
 
 

011213

Så himla intensiv helg, på gott och ont. Mest gott, men lite ont. Var på öppet hus på gamla gymnasieskolan i fredags, var så himla kul att springa runt där igen och prata med gamla lärare och sådär. Älskar den där skolan. Samma kväll var det fest, födelsedagsfest för en vän. Somnar vid 5-6 någon gång, och ska upp 8 för att ha rodeo med hästen (inte planerat, men så blev det).
Haft småkusinerna och faster på besök i helgen, samt pappas kusin som inte hade något bättre för sig. Hur trevligt som helst men ack så snabbt energin sugs ur en med små barn klängandes på en. Tur att man hade pojkvännen vid sin sida genom helgen, lite av en räddare i nöden... ibland.
I och med att det dessutom är första december och första advent nu har det även blivit lussebullsbak inte bara en omgång, utan två. Yum!
 
 

251113

Dagen efter födelsedagen, och nu är jag 20 år (på riktigt). Har haft en så himla bra helg och jag vill tacka alla som var med och bidrog till att det blev så. Haft finbesök av mormor och morfar, haft tjejmiddag (inklusive Axel, Anton, Sof samt pojkvännen Joakim) på Vapiano, haft födelsedagsmiddag på Melanders, haft tårtkalas, fått frukost på sängen och till frukosten severades ett extremt fint uppträdande av sång. Födelsedagen (helgen) kunde inte blivit bättre, tack!
 
Fick mitt Sigma 30mm i present, så här är en helt betydelselös bild på mina skor(/skosnören). Love it!
 

Update!

ÄNTLIGEN! ... eller inte. Mest en update för att jag fyller TJUGO år snart, och då måste den årliga önskelistan läggas ut. Dels för att den är superviktig och dels för att det ledde till att jag fick lite underhållning för en kvart, för det behövde jag.
 
1. UV-filter, 2x 58mm + 1x 62mm
2. Canon fjärrutlösare RC-6
3. Epson Perfection V600 Photo
4. Sigma 30/1,4 DC HSM (Art), för Canon
5. Pengar(!), alltid bra att ha...
6 (ej bild). Presentkort på Sephora

USA pt.II

 
 
 

Party in the USA

...eller vad säger man? Med tanke på att jag är 19 och åldersgränsen på "party" i min mening är 21 år... blev det kanske inte mycket till party. Nackdel? Nej. För hur man än vrider och vänder på det hade jag två helt otroligt sköna veckor i USA. Manhattan NY, Clearwater, Naples, Key Largo, Key West och sedan Miami för hemresa genom Frankfurt och vidare till Stockholm. Många platser har vi hunnit bocka av på bara två veckor. Skulle absolut inte haft något emot en tredje vecka där borta i Amerika, dock känns det inte alls lika dumt att komma hem till kalla Sverige när man blir uppmött på flygplatsen av pokvännen med en ros i ena handen och en kärleksnalle i andra. Som pricken över i:et var även en av mina närmsta vänner bredvid. Lever inte jag bland världens finaste människor... då vet jag inte vem som gör det. All min kärlek till er.
 
Förlåt, igen, för dålig uppdatering. Jag kommer förmodligen fortsätta slänga in inlägg lite då och då med mer eller mindre långa mellanrum för just nu känner jag inte att jag har någon motivation till... något. Jag har under senaste året fokuserat på mig, mig själv, bara mig, min pojkvän och de människor jag vet jag mår bra av. Faktiskt är det något jag tycker att alla borde ha/få tid till o göra innan all stress, oro och allt vad det nu är äter upp en efter en långsamt inifrån. #YOLO
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

040314

Jag och min man gjorde semlor till fet-tisdagen/fettis-dagen/semledagen och de blev alldeles amazing, såklart.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback